Om mig

 

 

 

 

       Kullersbro Islandshästgård

 

 Våra första föl föddes 1993 och fick då prefixet Kullersbro som sedan dess bärs av alla uppfödningar här på gården.

Inte mindre än 28 st har det blivit genom åren. Vi har en liten avel då vi ibland hoppar över något några år för att hinna med dom djur vi har.

Flera har blivit stamboksförda och några har gått SM, tycker vi har lyckats bra då jag har hästar som passar mig som handen i handsken, vi har fött upp allt från trevliga och uthålliga fritidshästar till vackra avelsdjur och tävlingshästar.

Jag har utbildat och avelsvisat mina hästar själv med undantag för Mimir från Kullersbro som reds o, tränades fördelaktigt av Hinni Sigurdsson.

 

Just nu har vår familj 13 hästar Gná, Freyja, Mýsla, Mimir, Hrafndis, Andi, Flóa, Svala, Midas, Krafla, Viktor, Oliver och Rein.

Blandrastiken Kakan, katterna Simba och, Sune, Änglakatten Findus och Änglakatten Måns, (han fanns hos oss i 16 år och somnade in 30/7 2015) Hos Wilma i Stenstorp (torp på gården) bor även Elsa och Alfons två kattungar födda 2018

 

Hejsan och välkomna till min sida i stora vida Islandshästvärlden. Jag heter Malin är 44 år och bor på vår* jordbruksgård utanför Linköping tillsammans med min sambo Jens 43 och våra tre barn hästintresserade Wilma 19, och fotbollskillarna  Rasmus 17 och Emil 13. Jag bedriver inackordering, avel och utbildning av häst och ryttare.

 

Jag började Islandshästar tillsammans med min far 1990, 2005 tog jag över alla hästarna och började driva företag på heltid.

Jag är B-instruktör

  C tränare för Islandshäst.

Går just nu en utbildning till hästmassör på Axelssons Massage skola

 

* gården ägs sedan 2015 av mig och min bror Fredrik 

 

    På bilden jag och Mimir på vår första femgångstävling på Stenholmen som bara ligger ett stenkast från vår gård.